Cadeaubon ontwerpen


Je cadeaubon ontwerpen in je eigen huisstijl is natuurlijk het aller leukste om te geven. De cadeaubon is dan herkenbaar in de huisstijl van het bedrijf. Niet alleen wordt het logo van het bedrijf gebruikt maar ook de huisstijl kleuren, afbeeldingen en lettertypen.

Indien gewenst kan er ook nog een persoonlijke boodschap worden vermeld op de cadeaubon. Een prima manier om uw personeel te bedanken of als kerstgeschenk voor uw personeel.

De cadeaubon zal worden ontworpen door een professionele grafisch vormgever. Na goedkeuring van het ontwerp kan deze digitaal of gedrukt worden geleverd in de waarde naar keuze. Hieronder staat een voorbeeld van een cadeaubon in eigen huisstijl.

cadeaubon ontwerpen

 

Cadeaubon ontwerpen in eigen huisstijl

Heeft u zelf een webwinkel of u verleent een dienst wat prima als cadeaubon zou kunnen worden aangeboden? U kunt namelijk via uw eigen website een online cadeaubon in uw eigen huisstijl aanbieden. Uw eigen huisstijl cadeaubon is direct te printen, per e-mail of per post in een luxe verpakking of envelop te verzenden.

Wij verzorgen de complete financiële zoals de betaling middels iDEAL en de complete logistieke afhandeling. Interesse? Neem dan contact op met de klantenservice van Kadobon Online en vraag naar de mogelijkheden.

Have any Question or Comment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *